Υπολογιστική Ανάλυση και Προσομοίωση – CAE

Υπολογιστική Ανάλυση και Προσομοίωση – CAE

H SimTec Λογισμικό και Υπηρεσίες ΑΕ, προσφέρει προηγμένο τεχνικό λογισμικό και υπηρεσίες υπολογιστικής ανάλυσης και προσομοίωσης υψηλής αξίας.  Εξυπηρετεί έναν ευρύ αριθμό βιομηχανικών πελατών, αλλά και ερευνητικών και ακαδημαϊκών ινστιτούτων στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Τρισδιάστατη Σχεδίαση

Τρισδιάστατη Σχεδίαση

H SimTec είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της Autodesk και Bronze Partner για τα προϊόντα γενικής και μηχανολογικής σχεδίασης (AutoCAD, AutoCADMechanical, AutoCAD Inventor κ.α.). Επιπλέον αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο της AutoDesSys  (bonzai3d, form•Z) στην Ελλάδα και την Κύπρο.

CFD & FEA Υπηρεσίες

CFD & FEA Υπηρεσίες

H SimTec εκπονεί μελέτες και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες CFD και FEA, αναπτύσσει λογισμικό Υπολογιστικής Ρευστοδυναμκής (CFD) κατά παραγγελία (outsourcing) και συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά Ερευνητικά προγράμματα ως υπεργολάβος εκπόνησης μελετών CFD.

  • Εταιρική παρουσίαση

  • Βραβεία

  • Πελάτες

  • Επετειακός Τόμος

Η SimTec είναι προμηθευτής προηγμένου τεχνικού λογισμικού και υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών, ερευνητικών κέντρων και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένα προϊόντα λογισμικού και καινοτόμες υπηρεσίες αιχμής με υψηλή προστιθέμενη αξία. Για περισσότερο από μία δεκαετία είμαστε το σημείο αναφοράς για υπολογιστική ανάλυση και προσομοίωση CFD και FEA της ANSYS. Η στελέχωση της εταιρίας από έμπειρους μηχανικούς, η κατάλληλη τεχνολογική υποδομή και η μακροχρόνια στενή συνεργασία με επώνυμους οίκους του εξωτερικού, εξασφαλίζουν την πρωτοπορία στις προσφερόμενες λύσεις, την ποιότητα και την απαράμιλλη τεχνική υποστήριξη… >>

Η εταιρία SimTec για πάνω από μία δεκαετία διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο στο χώρο του προηγμένου τεχνικού λογισμικού και των υπηρεσιών. Η εταιρία μας έχει αναγνωριστεί με τα ακόλουθα βραβεία από την ANSYS Inc.

Οι βιομηχανικοί μας πελάτες μας είναι οι πρωτοπόροι στην καινοτομία της περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Read More

booklet