Λογισμικό Προσομοίωσης

Λογισμικό Προσομοίωσης

Αναπτύξτε τα προϊόντα, τις κατασκευές και τις διεργασίες σας με το ANSYS, την πιο προηγμένη πλατφόρμα για προσομοίωση ρευστών, στερεών και ηλεκτρονικών.

Λογισμικό Σχεδίασης

Λογισμικό Σχεδίασης

Προσομοιώστε τα σχέδιά σας σε πραγματικό χρόνο με το ANSYS DISCOVERY, σχεδιάστε από το μηδέν με την AUTODESK, ή ανεβάστε το επίπεδο των σχεδίων σας με την 3D μοντελοποίηση της AutoDesSys.

  • Εταιρικό Προφίλ

  • Κορυφαίος Πιστοποιημένος Συνεργάτης της ANSYS

simtec-vintage

Σήμερα, πολλά προϊόντα που σχεδιάζονται στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και πωλούνται παγκοσμίως, αξιοποιούν το λογισμικό και τις υπηρεσίες της ANSYS που παρέχονται από τη SIMTEC. Οι πελάτες της SIMTEC καταφέρνουν χρησιμοποιώντας την προσομοίωση να βελτιστοποιήσουν την σχεδίαση προϊόντων και διαδικασιών, να μειώσουν σημαντικά τα κόστη, να αποφύγουν ανεπιθύμητες αστοχίες και τελικά να κατασκευάσουν προϊόντα υψηλής ποιότητας.

ANSYSCertifiedChannelPartnerΗ SIMTEC είναι η κορυφαία πιστοποιημένη αντιπρόσωπος της ANSYS στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, προσφέροντας το πιο ολοκληρωμένο σύνολο από λογισμικά και υπηρεσίες προσομοίωσης στην περιοχή. Το λογισμικό της ANSYS συνδυάζει προσομοίωση ρευστών, στερεώνηλεκτρονικών και multiphysics με λογισμικό σχεδίασης καλύπτοντας ένα ευρύτατο πεδίο από εφαρμογές του τομέα των ηλεκτρολόγων, μηχανολόγων, ναυπηγών, πολιτικών και χημικών μηχανικών.