Λογισμικό Προσομοίωσης

Λογισμικό Προσομοίωσης

Αναπτύξτε τα προϊόντα, τις κατασκευές και τις διεργασίες σας με το ANSYS, την πιο προηγμένη πλατφόρμα για προσομοίωση ρευστών, στερεών και ηλεκτρονικών.

Λογισμικό Σχεδίασης

Λογισμικό Σχεδίασης

Προσομοιώστε τα σχέδιά σας σε πραγματικό χρόνο με το ANSYS DISCOVERY, σχεδιάστε από το μηδέν με την AUTODESK, ή ανεβάστε το επίπεδο των σχεδίων σας με την 3D μοντελοποίηση της AutoDesSys.

  • Εταιρική παρουσίαση

  • Βραβεία

  • Πελάτες

Η SimTec είναι προμηθευτής προηγμένου τεχνικού λογισμικού και υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών, ερευνητικών κέντρων και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένα προϊόντα λογισμικού και καινοτόμες υπηρεσίες αιχμής με υψηλή προστιθέμενη αξία. Για περισσότερο από μία δεκαετία είμαστε το σημείο αναφοράς για υπολογιστική ανάλυση και προσομοίωση CFD και FEA της ANSYS. Η στελέχωση της εταιρίας από έμπειρους μηχανικούς, η κατάλληλη τεχνολογική υποδομή και η μακροχρόνια στενή συνεργασία με επώνυμους οίκους του εξωτερικού, εξασφαλίζουν την πρωτοπορία στις προσφερόμενες λύσεις, την ποιότητα και την απαράμιλλη τεχνική υποστήριξη… >>

Η εταιρία SimTec για πάνω από μία δεκαετία διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο στο χώρο του προηγμένου τεχνικού λογισμικού και των υπηρεσιών. Η εταιρία μας έχει αναγνωριστεί με τα ακόλουθα βραβεία από την ANSYS Inc.

Οι βιομηχανικοί μας πελάτες μας είναι οι πρωτοπόροι στην καινοτομία της περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Read More